Prijsverlaging Hp Touchpad (usa)

Wederom prijsverlaging HP Touchpad

HP heeft besloten om de Touchpad weer in prijs te verlagen. Eerder deden ze dit al en toen haalde ze 5o dollar van de prijs af. Nu hebben ze besloten om 100 dollar van de prijs te halen. Hierdoor kan je de HP Touchpad voor onder de 400 dollar kopen. Waarom HP dit gedaan heeft is niet helemaal duidelijk. De eerste verkoopcijfers zijn nog niet eens binnen en men verlaagd de prijs al. Dit kan uiteraard goede tactiek zijn om beter te concurreren met Apple en Asus, respectievelijk iOs en android. Echter kan je het ook uitleggen als zwakte bod, mogelijk dat HP bang is voor terleurstellende verkoopcijfers.

Ik hoop dat men gewoon een tactisch spelletje speelt en dat de verkoopcijfers gewoon goed zijn. Dit zou namelijk nog weleens invloed kunnen hebben op de releasedatum in Nederland. Sterker nog  mochten de verkoopcijfers tegen vallen is het maar de vraag of dat de HP Touchpad überhaupt naar Nederland komt.

 


 

 
bron: Techland

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

anixanixsflixlookmoviesflixtheflixerlookmovielookmovieMangaFireanixanitakulookmovieanitakuanitakulookmovieanitakutheflixerMangaFiresflixanitakutheflixertheflixerlookmovieMangaFirelookmovielookmovielookmovieanitakuanitakuMangaFireyeahmoviesyeahmovieszoroxzoroxhuratvhuratvaniwaveaniwavemoviestowatchmoviestowatchwatch animewatch animeflixtorflixtorfmoviesfmoviesflixtor videoflixtor videoMangaFireMangaFirewatch tv shows online, bflix, Love Island: All Stars (2024), watch movies online, watch movies online free,