Samsung Galaxy Tab 10.1 mag verkocht worden in Nederland

De Samsung Galaxy tab 10.1 verkoop gaat door!

Nederlandse Rechter doet uitspraak nog niet. De rechter vind de zaak te complex om er nu een uitspraak over te doen. Hij gaat dit op waarschijnlijk op 15 september doen.

Hij deelde mede dat op zijn vroegst 13 oktober een verbod zou  kunnen komen, mocht dit het geval gaan worden.

Hierdoor ontstaat er een hele rare situatie in Europa. Geen ander land dan Nederland mag de Samsung Galaxy tab 10.1 importeren. Wat zou dit gaan betekennen voor de verkoop van de Samsung Galaxy tab 10.1 in ons land. Gaat Samsung nu meer Galaxy tablets naar ons land exporteren of blijft het aantal hetzelfde?

En wat te bedenken van de Samsung liefhebbers of verkopers in andere Europese landen.

Ik ben bang dat men massaal hier in Nederland hun Samsung Galaxy tabs komen inkopen. Wat er allemaal precies gaat gebeuren is nog onzeker, maar ik zou zorgen dat ik erals de kippen bij ben, indien je een Samsung galaxy tab 10.1 zou willen hebben.

Het lijkt er op dat er meer mensen dit idee hebben, want volgens geruchten gaan de pre-orders bij bijvoorbeeld Bol.com, Pixmania en Dixons heel hard.

Nou, heb ik zelf zoiets van: “Ja, Ja, het zal wel.” Maarja mocht je echt zo’n tablet willen hebben is het misschien niet onverstandig om een pre-order te plaatsen.

bron: Webwereld

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter