Asus Transformer Prime releasedatum USA

Written by Nathan Okkerse on. Posted in andere tablets

Asus-Transformer-Prime-release-date-scheduled-for-December-16-says-Amazon
delenFacebook0Twitter1Google+2Pinterest0

De Asus Transformer Prime releasedatum 16 december USA

Volgens een medewerker van Amazon.com die aan het chatten was met iemand van Phonearena zal de Asus Transformer Prime 16 december leverbaar zijn bij Amazon.com. Phonearena claimt dat dit geen gerucht is en hebben een screenshot van de chatsessie op hun website gezet. Al met al wel goed nieuws voor de Amerikanen als het waar is. Het zou namelijk betekenen dat de kerstman de Prime nog onder de boom kan leggen. Helaas zal de Transformer Prime niet voor 6 januari 2012 in Nederland te koop zijn, maar ik heb mijn hoop nog even gevestigd op Duitsland.

Labels:

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan en ik schrijf sinds januari 2011 over tablets en apps. Ik schrijf gewoon in 'houtjetouwtje' nederlands zodat iedereen het begrijpt. Daarnaast schrijf ik over alles wat los en vast zit aan tablets, omdat ik dit simpel weg gewoon de ultieme gadget vind waar ik geen genoeg van kan krijgen.

Laat een reactie achter

opmerkingen?

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u tabletsadvies? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email

via de email op de hoogte blijven?

bekijk ons overzicht per maand