Asus-Transformer-Prime-release-date-scheduled-for-December-16-says-Amazon

Asus Transformer Prime releasedatum USA

De Asus Transformer Prime releasedatum 16 december USA

Volgens een medewerker van Amazon.com die aan het chatten was met iemand van Phonearena zal de Asus Transformer Prime 16 december leverbaar zijn bij Amazon.com. Phonearena claimt dat dit geen gerucht is en hebben een screenshot van de chatsessie op hun website gezet. Al met al wel goed nieuws voor de Amerikanen als het waar is. Het zou namelijk betekenen dat de kerstman de Prime nog onder de boom kan leggen. Helaas zal de Transformer Prime niet voor 6 januari 2012 in Nederland te koop zijn, maar ik heb mijn hoop nog even gevestigd op Duitsland.

[ad]

Labels:

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan en ik schrijf sinds januari 2011 over tablets en apps. Ik schrijf gewoon in 'houtjetouwtje' nederlands zodat iedereen het begrijpt. Inmiddels schrijf ik niet alleen meer over tablets en apps. Het is breder geworden. Ik schrijf over alles wat ik interessant vind op tech gebied.. Van Final Cut Pro video bewerking tot een smartwatch

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u tabletsadvies? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email