Type smartphone belangrijk voor tablet keuze

Hieronder hebben wij persoonelijk tablet advies gegeven aan Neeltje. Welke smartphone u heeft is wel degelijk van belang bij het kiezen van een tablet. Wij geven hieronder uitleg, waarom dat zo is. Uiteraard is onze mening niet heilig, maar dit is ons advies in ieder geval.

De vraag van Neeltje:

Ik weet niet wat te kiezen, de Ipad of de asus eee pad transformer.

Ik wil een tablet om op de bank te hangen en te kunnen internetten. Verder zal ik wat mails versturen en zal mijn man misschien een spelletje doen. Als ik iets wil typen (bijv. sint gedicht) moet dat kunnen en zal ik dan versturen naar mijn printer of naar mijn desktop (die blijft behouden). Daarnaast wil ik foto’s op de tablet kunnen zien en zal ik ook muziek luisteren. Als het kan wil ik kunnen streamen met de desktop.

Ik krijg van mijn werk begin volgend jaar een iphone, misschien dat dat nog de keus beinvloedt?

Alvast bedankt voor de service!

 

Ons advies:

Beste Neeltje,

 

Met u laatste zin, geeft u inderdaad al een voorzetje om de juiste keuze te maken. Mijn ervaring is dat alles het beste werkt met hetzelfde besturingssysteem. Waar de meeste problemen ontstaan met steamen, verbinden, instellingen en synchronsieren is met verschillende besturingssystemen. Om alles goed met elkaar te laten werken op verschillende besturingssystemen is er eigenlijk altijd iets meer kennis nodig dan gewoon de normale gebruikerskennis.

Uw wensen voor een tablet zijn zowel op de Asus als op de iPad mogelijk.  Dit zijn dan ook niet voor niets de twee beste tablets van 2011.  De Asus draait op android 3.2 en de iPad op iOS5. De iPhone die u krijgt zal ook op iOS 5 draaien. Hierdoor word het streamen en synchroniseren van bijvoorbeeld agenda’s, contacten en foto’s  en stuk makkelijker. Het kan ook wel met de Asus, maar dan niet ‘zo’ makkelijk.

Ik lees niet over een budget wat u heeft, maar ik zou in uw geval de iPad 2 32gb wifi aanraden deze kost rond de 570 euro. Mocht u dat te veel vinden kunt u uitwijken naar de 16GB versie, die kost rond de 460 euro momenteel.

3g heeft u niet nodig als u hem thuis lekker op de bank gebruikt.

Kijk op deze  pagina waar u de iPad 2 kan kopen:

 

Labels:

Laat een reactie achter

theflixerlookmoviesflixMangaFiretheflixerlookmovieMangaFiretheflixeranixMangaFireMangaFireanitakuanixanitakuMangaFireanixtheflixersflixMangaFireMangaFiretheflixeranixanitakutheflixerMangaFirelookmovietheflixertheflixertheflixerlookmoviegomoviesgomoviesvumoovumoosoap2daysoap2daywatchseriesonlinewatchseriesonlineyeahmoviesyeahmoviessoaptodaysoaptodayhimovieshimoviessflixsflixaniwaveaniwavezoroxzoroxfree watch anime, anime TSUKIMICHI -Moonlit Fantasy- Season 2, watch anime, anime Lord Marksman and Vanadis,