Archos bevestigd dat zij ook op de CES 2012 staan

Wat gaat Archos ons brengen op de CES 2012?

Archos staat op een van de grootste beurzen dit jaar de CES 2012. Er zijn nog geen specifieke producten genoemd die zij zullen presenteren en er zijn ook weinig geruchten. Enkele weken geleden bracht hun topman wel  hun toekomstvisie naar buiten:

[box]

  • Dunnere tablets
  • tablets met dock
  • een robot
  • intergratie in het huishouden

[/box]

De hoop is dat Archos dan ook een nieuwe tablet gaat laten zien. Een die heel dun is (ze beweren zelf 7 mm) of eentje met een dock. Daarnaast dook pas geleden een mysterieuze dect telefoon op. Ik verwacht dat deze telefoon sowieso op de CES 2012 gepresteneerd zal worden. We houden de geruchten de komende week in de gaten.

[ad]

bron: Arctablet

Labels:

Laat een reactie achter

lookmovieanitakuanitakuanitakuMangaFireanitakuanitakuMangaFireMangaFireMangaFirelookmovieanixtheflixertheflixersflixMangaFireanitakuanixsflixlookmovieanitakuanixanitakutheflixerMangaFireanitakutheflixerMangaFiresflixanitakuwatch animewatch animeflixifyflixifymyflixermyflixerwatchserieshdwatchserieshdmoviestowatchmoviestowatchsoap2daysoap2dayfavmoviesfavmovieszoroxzoroxzoroxzoroxsflixsflixwatch free movies online, watch tv shows online, Iron Reign (2024), watch movies online, huratv,