een tablet tussen de 350 en 450 euro (januari 2012)

Ali gaf ons een keuze tussen vier tablets en vroeg ons welke wij zouden kiezen. Zie het advies hieronder welke tablet wij hebben gekozen. De keuze bestond uit Asus eee pad tranformer wifi 16 gb,  Samsung galaxy tab 8.9 wifi 16 gb,  Packardbell liberty tab wifi 16gb en de Acer iconia tab a500 wifi 16 gb.

de vraag van Ali

[box]

Hallo ik wil graag een tablet maar ik weet niet welke. Ik zoek een tablet rond de 350 tot 450 euro. Ik wil graag up-to-date zijn en een optimale game-ervaring hebben.Het moet ook een snelle zijn en ik ga hem wel veel gebruiken. Op internet kwam ik deze 4 tablets tegen:

 

Asus eee pad tranformer wifi 16 gb

Samsung galaxy tab 8.9 wifi 16 gb

Packardbell liberty tab wifi 16gb

Acer iconia tab a500 wifi 16 gb

 

Welke van deze bovenstaande tablets past bij mij

[/box]

Ons advies

[box]

Beste Ali,

 

Als ik aan de hand van uw wensen en de onder aan genoemde tablets een keuze moet maken zou het zeker de Asus Eee Pad Transformer 16gb wifi worden. Waarom?

De Samsung 8.9 valt af omdat ik 10 inch het beste formaat vind om te gamen. Ik vind dat de meeste games dan net wat beter tot zijn recht komen en qua besturing vind ik 8.9 inch en 10.1 inch niet veel verschillend. Echter doordat je bij 10 inch meer ruimte over hebt, zie je meer van je games ipv je controls…

 

De Liberty tab en Acer zou ik niet kiezen, omdat je niet weet wat de ondersteuning in de toekomst is van deze tablets. Asus zit vol in de tablet wereld en hun Transformer heeft heel goed verkocht de afgelopen maanden, de andere twee minder. PAckardbell hoor je nauwelijks iets van, dus men zal minder aandacht besteden een het up-to-date houden van bijvoorbeeld software. Bij Acer vind ik het lastig te zeggen, want die bemoeien zich wel op de tabletmarkt, maar komen met een geheel nieuwe lijn, waarbij ik het gevoel heb dat ze de voorgaande tablets niet heel serieus meer nemen. Kortom de Transformer is de beste keuze.

 

Het enige voordeel wat de Acer heeft is, dat deze alle mogelijke connectie aansluiting heeft op de tabelt en de Transformer heeft ze ook wel, maar dan alleen op het keyboarddock (los verkrijgbaar)

 

Maar al wil je iets meer geld uit geven (599 euro) dan heb je vanaf 7 januari de Asus Transformer Prime, die het snelst, nieuwste en meest up to date is….

[/box]

Labels:

Trackback van jouw site.

Reacties (2)

  • Avatar

    Toon

    |

    Als ik de berichte lees over de Acer Icona Tab 700, vraag ik me af of we het merk Acer toch niet iets meer voordeel van de twijfel moeten gunnen.

    Reply

    • Avatar

      Digimind

      |

      Ja, zeker eens met jou Toon…

      De Acer Iconia A700 is echt wel een topper dit jaar! Kan zich goed meten met zijn concurrenten, de Prime 700 en de nieuwe iPad 🙂

      Reply

Laat een reactie achter