Ik wil vanaf mijn tablet kunnen printen

Kan je direct printen vanaf jouw tablet?

Dat ligt er aan welke printer of scanner je hebt. Er zijn diversen apps te verkrijgen voor android om te printen. Daarnaast vroeg Wesley het volgende aan ons:

De vraag van Wesley

Ik was op zoek naar een tablet pc, het lieft zit ik in de Andriod markt te kijken. Maar waar hij minimaal aan moet voledoen is het aansluiten van mijn mobiele printer HP 460 en het aansluiten met 2 USB voor de scanner canon P-150 dit is een mobiele scanner. Via een website als ik een print wil maken voor mijn werk is dat in een internet wordpad actige bestand waardoor ik die direct moet kunnen printen. Liefst ook met een docking waardoor ik makkelijk kan type. Tevens moet er een 3G aansluiting op zitten. Wat ook de mogelijkheid is, is een 1 USB Kpn dongel en dan 1 USB printer. graag zou ik van U informatie willen ontvangen over de vele eisen en wat voor mij het beste product kan zijn.

 

ons advies:

Beste Wesley,

Ik geef u het advies om de Asus Eee Pad Transformer 32gb + dock _3g te kopen. Deze tablet zal alles hebben wat u nodig heeft. Een keyboard docking om te tikken, 2x usb in de docking voor de nodige aansluitingen. Wat betreft het printen is dat ook mogelijk ik weet dat android een aantal apps heeft die dit kunnen. HP heeft als het goed is een apps waarmee je over air kan printen, dus dat moet op de Transformer ook geen probleem zijn. Ik weet dit niet zeker, maar volgens mij kan je alles gewoon printen wat je wilt, ook websites en wordpad. Daarnaast zit er op de Transformer standaard de app Polaris Office, zie dit als een mobiele versie van Microsoft office. Deze bestanden kan je ook vanuit de app printen. Mocht het over air niet lukken kan je jouw printer altijd aansluiten via de usb. Of de scanner ook ondersteunt word met android, durf ik niet te zeggen. Ik heb gezocht of ik hier iets over kon vinden, maar ik kon hier niets concreets over vinden. Door alle toevoegingen zoals 3g en de dock is het geen goedkope tablet. Hij zal zo rond de 649 euro kosten.

Zie hier een overzicht waar de Transformer te koop is,

de app van HP

scanner? Met brother scanners kan het wel

 

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

lookmovielookmovieanixlookmovielookmovieanixMangaFirelookmovietheflixeranixtheflixertheflixerMangaFiresflixtheflixerlookmoviesflixanixsflixanixlookmovieMangaFireanitakuanitakutheflixersflixanixsflixMangaFiretheflixersoaptodaysoaptodaywatchseriesonlinewatchseriesonlinewatchseriestvwatchseriestvwatchserieshdwatchserieshdmoviestowatchfreemoviestowatchfreewatchserieswatchseriesanimesugeanimesugevumoovumoohdtodaytvhdtodaytvzoroxzoroxwatch tv shows online, free movies website, watch series tv, Adventure Time: Fionna & Cake (2023), watch movies online,