“iPad 3 op 23 maart te koop in Duitsland” ?

Written by Nathan Okkerse on. Posted in andere tablets

MN04_024
delenFacebook2Twitter1Google+2Pinterest0

Hij moet nog geintroduceerd worden, maar ‘men’ beweerd de releasedatum al te weten

de Duitse website iFun.de beweert dat zij van betrouwebare bronnen hebben vernomen dat de iPad 3 op 23 maart in Duitland gelanceerd zal gaan worden. Het grappige is dat zij hierbij zeggen dat we voor de zekerheid nog wel even 7 maart moeten afwachten. 7 maart is namelijk de dag dat Apple hun nieuwste tablet zal gaan aankondigen. Het leukste hiervan is dan weer, dat Apple dit nooit heeft bevestigd, maar dat wij, het internet, die hebben bepaald. Maargoed er zal uiteraard een kern van waarheid in zitten en ik vermoed dan ook dat er op 7 maart wel wat gaat gebeuren. Of ik het bericht van iFun geloof? ….. nog niet… :) Als hun speculatie gebaseerd is op 1 bron, is dit voor mij iets te weinig om daar conclusies uit te trekken.

Labels:

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan en ik schrijf sinds januari 2011 over tablets en apps. Ik schrijf gewoon in 'houtjetouwtje' nederlands zodat iedereen het begrijpt. Daarnaast schrijf ik over alles wat los en vast zit aan tablets, omdat ik dit simpel weg gewoon de ultieme gadget vind waar ik geen genoeg van kan krijgen.

Laat een reactie achter

opmerkingen?

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u tabletsadvies? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email

via de email op de hoogte blijven?

bekijk ons overzicht per maand