Archos Childpad, een tablet voor kinderen

Archos brengt een tablet voor kinderen op de markt

De Childpad is een tablet die speciaal voor kinderen bedoeld is. De tablet draait op android 4.0, maar heeft een kindvriendelijk schilletje, waardoor er veel dingen niet meer mogelijk zijn, maar waarmee wel een veilige omgeving voor kinderen word gecreëerd.  Daarnaast zit er een kinder app store op geïnstalleerd, waarmee uw kind apps en games voor kinderen kan downloaden.  Qua hardware is er ook over nagedacht. Dit is een 7 inch tablet (voor de kleine handjes groot genoeg) met een 1ghz processor en 1gb werkgeheugen. De behuizing is gemaakt van kunststof en oogt stevig, iets wat natuurlijk belangrijk is voor de kleine koters.  Op de foto’s is te zien dat de tablet blauw is, ik verwacht eigenlijk ook wel een kleurtje voor  de meiden.

De Childpad van Archos moet eind maart te koop zijn voor 99 euro. Dit is natuurlijk een mooie prijs zo’n soort tablet, echter zit er helaas wel een ‘klein’ minpuntje aan de Childpad. Het is nog niet officieel verteld, maar dit zou een resistive touchscreen zijn, waardoor multi-touch niet mogelijk is. Dit is wel jammer, want dit is eigenlijk de grootste ergenis die men momenteel heeft bij die ‘goedkope’ budgettablets. Archos heeft nog niet gereageerd, dus even afwachten en hopen dat voor die kleintjes dat het toch een capacitive  touchscreen is.

[ad]

 

bron: Arctablet

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

theflixertheflixerlookmovietheflixerMangaFiretheflixerlookmovieanitakuMangaFireanitakutheflixersflixsflixanitakulookmovielookmovieanixtheflixeranitakuMangaFiretheflixerMangaFirelookmoviesflixMangaFireMangaFiretheflixeranitakusflixanitakusoap2daysoap2dayseriesonlineseriesonlinewatchseriesonlinewatchseriesonlineMangaFireMangaFiresflixsflixflixhqflixhqflixtorflixtorhimovieshimoviesyeahmoviesyeahmoviesmyflixermyflixeranime Villainess Level 99: I May Be the Hidden Boss but I'm Not the Demon Lord, anime Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - Mt. Natagumo Arc, free anime, watch anime,