De iPad 3 op video

Tenminste niet helemaal, een aantal onderdelen van de iPad 3

MICgadget hebben een uitgebreide video van de iPad 3 gemaakt. Zij claimen in ieder geval de achterzijde, het glas/ voorzijde van de iPad 3 en 3 cases voor de iPad 3 in handen te hebben. Of dit ook echt de onderdelen van de iPad3 zijn, weten we natuurlijk nooit, maargoed laten we er vanuit gaan dat er een kern van waarheid in zit. Dan zou de iPad 3 gewoon een home-button hebben en eigenlijk niet zoveel verschelen met de iPad 2. Hij is iets dikker en heeft meer ruimte voor een cameralens, maar verder zou ik zeggen identiek. Dit zou voor vele misschien wel een minpuntje zijn, maar aan de andere kant als een apparaat ‘ perfect’  is moet je er dan veel aan sleutelen? De iPad 2 in is mijn ogen qua buitenkant weinig op aan te merken, dus ik  vind het prima dat de iPad 3 weinig verschil heeft. Echter ben ik benieuwder naar de binnenkant, komt de quad-core processor wel of niet? en Siri?  Nog 2 dagen en we zullen het weten.

[ad]

Apple Event 7 maart 2012

Inmiddels is het gebouw waar het Apple Event op 7 maart wordt gegeven al kleurrijk aangekleed. Het lijkt een blije bedoeling te worden! Waarom Apple dit zo kleurrijk aan pakt is nog niet bekend, maar het is in ieder geval wel uitdagend en verfrissend.

[ad]

bron: MICgadget en voor de foto: Macstories

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

lookmoviesflixsflixlookmovieanitakuanitakuMangaFireMangaFireanitakuMangaFireMangaFireMangaFireMangaFiresflixanitakusflixMangaFireMangaFireMangaFiretheflixeranitakulookmoviesflixanixMangaFireMangaFiretheflixersflixlookmovieanitakuwatchseriesfreewatchseriesfreewatchserieshdwatchserieshdheymoviesheymovieshuramovieshuramovieswatchseriesonlinewatchseriesonlinesoaptodaysoaptodaymoviestowatchfreemoviestowatchfreevumoovumooMangaFireMangaFireyeahmoviesyeahmovieswatch movies online, watch tv shows online, watch movies online free, watchfreemovies, Antikalpa (2023),