9292 app voor windows phone

9292 app ziet er mooi uit en is functioneel

9292 veranderde vorige jaar hun website en deze veranderingen zijn ook verwerkt in de 9292 app. De app doet wat je verwacht van 9292, het plant je reis van A tot en met Z. Je kan zelf kiezen vanaf waar je vetrek (met GPS is dat je huidige lokatie) en waar je naar toe wilt. Daarnaast kan je ook nog kiezen met wat voor vervoer je wilt reizen en de tijd instellen wanneer je aan wilt komen of wilt vertrekken. Vervolgens kan je dan het reisadvies aan tikken wat je wilt en je ontvangt alle informatie. Als er vertragingen of iets zijn, word dit ook gelijk weer gegeven en men geeft de prijs van de reis weer.

Een leuke optie van de app is dat je ook jouw favorieten station kan koppelen aan jouw startscherm, waardoor je met 1 druk op de knop direct kan zien wat de vertrektijden zijn en of er eventueel vertraging is op jouw station.

De app van 9292 is gratis en daarom zeker een aanrader, dus mocht je hem nog niet hebben, dowload hem dan nu gratis op de Windows Marketplace. De app is voorlopig alleen beschikbaar op de Nokia Lumia

[box] klik hier om 9292 gratis te downloaden op de marketplace [/box]

[ad]

 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter