Google Drive komt mogelijk 24 april

Written by Nathan Okkerse on. Posted in applicaties

Google-Drive
delenFacebook1Twitter1Google+1Pinterest4

De cloudservice van Google mogelijk 24 april gelanceerd

Er gaan al tijden geruchten over de nieuwe dienst van Google, Google drive. Inmiddels is het bekend geworden dat het dezelfde opties heeft als dropbox. Dus opslaan op de ene computer, bekijken op een smartphone, tablet of laptop. Daarnaast is er uitgelekt dat iedereen 5Gb aan gratis opslag krijgt, wat dus meer is dan dropbox (2 gb).

De allerlaatste geruchten beweren dat de dienst 23 of 24 april gelanceerd zal worden. Het is niet bekend of de dienst gelijk wereldwijd beschikbaar wordt en of er wanneer de apps voor verschillende platformen klaar zijn voor gebruik. Ik verwacht dat bij de lancering toch minimaal de android app ook direct beschikbaar is voor Google Drive.

bron: Androidguys

Labels:

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan en ik schrijf sinds januari 2011 over tablets en apps. Ik schrijf gewoon in 'houtjetouwtje' nederlands zodat iedereen het begrijpt. Daarnaast schrijf ik over alles wat los en vast zit aan tablets, omdat ik dit simpel weg gewoon de ultieme gadget vind waar ik geen genoeg van kan krijgen.

Laat een reactie achter

opmerkingen?

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u tabletsadvies? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email

via de email op de hoogte blijven?

bekijk ons overzicht per maand