HP Slate 8, de eerst Windows tablet?

Deze week verschenen er een foto van de Slate 8 van HP

We wisten al dat HP bezig was met het ontwikkelen van een Windows tablet. Het gaat om een Windows tablet met Windows 8 en niet met Windows RT (voorheen Windows on Arm). Het voordeel hiervan is dat je een volledige windows 8 versie op deze tablet krijgt. Neowin kon een banner bemachtige van deze nieuwe Slate 8. De Banner laat 1 foto zien en een paar specificaties zoals het gewicht: 0.68 kg, dikte: 9.2 mm en batterijduur van 8-10 uur.

De releasedatum wordt niet gegeven, maar de verwachting is dat deze tablet toch zeker voor het einde van dit jaar op de markt verkrijgbaar zal zijn. Het is afwachten wat de prijs van zo’n soort tablet wordt, dit is namelijk interessant voor de komende Windows 8 tablets die komen gaan.

[ad]

bron: Neowin

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

lookmovieMangaFireanitakulookmovieanixanixMangaFireMangaFireanitakusflixlookmovieanitakutheflixeranitakulookmovielookmoviesflixanitakutheflixerlookmovieanitakuanitakusflixMangaFireMangaFireanixanixMangaFiretheflixerMangaFiremoviestowatchfreemoviestowatchfreeyeahmoviesyeahmoviesanimesugeanimesugegogoanimegogoanimeheymoviesheymoviessoap2daysoap2dayvumoovumoomyflixermyflixerhurawatchhurawatchbflixbflixfree online movies sites, Furies (2024), watch movies online, lookmovie, watch tv shows online,