Samsung kondigt op 23 april omstreeks 13:00 uur iets nieuws aan!

Wat Samsung aan gaat kondigen weet niemand

Dat uitroepteken in de titel was sarcastisch bedoeld, want Samsung lanceert bijna iedere maand wel een nieuwe tablet, dus als Samsung iets aankondigt, vind ik het minder spectaculaire dan wanneer Apple of Nokia het doet. Wat Samsung morgen gaat aankondigen is nog niet bekend. Op hun Facebook hebben zij het in een anagram over ’the next Galaxy’.

Vele dachten gelijk aan de Samsung Galaxy SIII, maar dat lijkt mij onwaarschijnlijk. De verwachting is dat die op 3 mei zal worden geintroduceerd. Maar wat blijft er dan over? Sommige beweren van bronnen te hebben vernomen dat Samsung weer een nieuwe 10.1 inch tablet uit gaat brengen en het is niet de Samsung Galaxy tab 2. Andere beweren dat zij een nieuwe dienst, soortgelijk als iCloud, gaan aankondigen. Dit is een dienst waarmee de gebruiker online zijn apparaat tot 5GB kan backup-en.

Wat we in ieder geval zeker weten is dat Samsung wat gaat aankondigen want zij hebben op een website alvast een countdown gezet, zie hier. Deze website is ontdekt na aanleiding van het facebookbericht van Samsung:

Samsung Mobile ” Destination: tgeltaayehxnx”
Vervolgens als je dus op de website tgeltaayehxnx zie je de countdown tot morgen 13:00 uur
[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

MangaFiresflixlookmovieanixtheflixerMangaFirelookmovieanixMangaFireanitakusflixMangaFirelookmovieanixlookmovietheflixerlookmovietheflixerlookmovietheflixerMangaFireanixsflixMangaFirelookmovielookmovietheflixerMangaFireMangaFireMangaFire123moviesfree123moviesfreesoaptodaysoaptodaywatch animewatch animesoap2daysoap2dayhurawatchhurawatchflixtor videoflixtor videoanitakuanitakuwatchfreemovieswatchfreemovieszoroxzoroxflixhqflixhqanitaku, anime Attack on Titan Final Season THE FINAL CHAPTERS Special 1, free anime, anime Cautious Hero: The Hero Is Overpowered but Overly Cautious,