Alles over de Asus Padfone en in vergelijking met de Transformer

De Asus Padfone komt er aan, nog eventjes geduld

Ik ben stiekem toch wel fan van de Asus Padfone. We praten al langer dan een jaar over de tablet/smartphone, maar het zal nu niet lang meer duren voordat hij in Nederland verkrijgbaar zal zijn. In Nederland zal de Padfone met de Padstation (de tablet) voor 699 euro in de verkoop gaan, maar dat is nog niet officieel bevestigd. Mijn hoop is dat hij in juni verkrijgbaar zal zijn. In de onderstaande video’s van Netbooknews wordt de Padfone uitegebreidt bekeken en gebruikt. De unboxing video is wat lang, maar hierin zie je wel alle elementen van de Padfone de revue passeren. De Padfone zelf, de Padstation (de tablet), de bluetooht headset die tevens ook een stylus is en het keyboarddock. Kortom dit is echt het meest hybride apparaat wat er momenteel op de markt komt. Ze hadden de Padfone beter transformer kunnen noemen, want hij kan transformeren en 3 verschillende apparaten.
 

 

 

De vergelijking tussen de Asus Padfone, de Transformer Prime en de eerste Transformer

Netbooknews maakte nog een twee video waarin zij de Padfone met Padstation naast de Transformer Prime en de eerste generatie Transformer (de TF101) leggen. Deze video is goed te volgen en laat goed, met name de fysieke verschillen zien. Wat ik zelf een enorme bonus vind is dat het dockstation van de 1ste generatie Transformer op de Padfone past. Dit is natuurlijk goed nieuws voor de Transformer eigenaren, want mocht je dan de Padfone kopen met de Padstation, hoef je niet nog een keer een keyboardock erbij te kopen, want jouw oude dock past er gewoon op. Deze zal los toch minimaal 150 euro gaan kosten. Zie de video hieronder:

[ad]

 

 

bron: Netbooknews.com

Labels:

Trackback van jouw site.

Reacties (2)

  • Avatar

    JHS_NL

    |

    Hier nog een fan van de padfone! Moet zeggen dat ik niet kan wachten tot hij hier uitkomt. Gaat mijn eerste generatie Transformer de deur uit voor dit 🙂

    Reply

    • Avatar

      Vincent

      |

      ik heb jammer genoeg de prime

      Reply

Laat een reactie achter