Makkelijk een iPad app video review maken

Maak met Reflection makkelijk een app video review van jouw iPad app

Ik was eigenlijk al een tijdje op zoek naar een manier om makkelijk app reviews te maken en nu heb ik er eentje gevonden. Overigens is deze optie niet alleen voor het maken van app reviews. Met de Reflection app kan je namelijk jouw iPhone of iPad weergeven op jouw iMac of Macbook. Ik kon wel wat opties vinden via Google, maar ik vond deze optie pas gisteren, ik wil niet zeggen dat hij nieuw is, maar wel zo handig voor mensen met een Mac die op zoek waren naar de optie om jouw iPad beeldscherm op te nemen.

Door middel van Airplay kan je met de Reflection app jouw iPad of iPhone scherm tonen op het beeldscherm van jouw Mac of Macbook.  Nadat je de app hebt geïnstalleerd op jouw Mac kan je via het Airplay menu op jouw iPad de Mac aan tikken en sycnhroon drukken en voila je ziet het beeldscherm van je iPad op je Mac. (Dit werkt dus hetzelfde als met een Apple TV). Zie mijn korte video.

De optie die helemaal super is, is dat je het ook direct kan opnemen met 1 druk op de knop. Vervolgens maakt hij een record van wat je op je iPad doet. Dit is dus een superhandige optie als je een app review wilt maken of iets uit wil leggen via een video. Het enige nadeel is dat je wel naderhand in moet spreken want het geluid neemt hij niet op.

De app Reflection is te downloaden via deze website, en kost 14,99 dollar. Je moet wel op je MAc OS X 10.6 of hoger hebben draaien anders doet hij het niet.

[ad]

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter