Asus Transformer Infinity

Asus Transformer Pad infinity vanaf 13 juli in Nederland te koop

Het is eindelijk bevestigd dat de Asus Transformer Pad Infinity te koop is in Nederland

Asus Benelux heeft eindelijk antwoord gegeven wanneer de Asus Infinty te koop is in Nederland. Zij zeggen dit in een reactie op Facebook na een vraag van een bezoekers. 13 juli wordt hij in de Nederlandse winkels verwacht, maar het kan ook eerder zijn…

Er is inmiddels heel wat onduidelijkheid geweest over de Asus Transformer Pad Infinty Tf700. Eerste zou hij al heel snel na de Prime komen (lees maart), maar Asus bleef volhouden dat het pas na de zomer werd. Vervolgens dook hij in het buitenland op, maar daar werd hij weer van de website gehaald en vandeweek dook de Infinity op in twee Nederlandse webwinkels. Echter werd hij ook hier weer uit de ‘digitale schappen’ gehaald. Nu is dus eindelijk het hoge woord er uit. Het enige wat wij nu nog kunnen doen, is hopen dat er geen vertraging zal optreden. Asus Benelux heeft het er zelfs over  maar wellicht al eerder te vinden in de winkels. Hou de prijsvergelijkers in de gaten ;-). Ik maak hieruit op dat 13 juli dus de uiterste datum is dat hij in de schappen moet liggen. Uiteraard hou ik dit nauwlettend in de gaten voor jullie. Zodra hij te koop is, zal je dit hier lezen.

Waarom is de Asus Transformer Pad Infinity zo populair?

Ik merk dat er veel vraag is naar deze tablet. Tevens heb ik verschillende retailers gesproken die er ook vanuit gaan dat de Asus Infinity een grote hit gaat worden, sommige verwachten zelfs groter als de Transformer Prime. De Infinity is in mijn ogen misschien ook wel wat de Transformer Prime had moeten zijn. Het is de eerste android tablet met Full HD resolutie, die in de buurt komt van de iPad 3. Daarnaast zou de gebruikerservaring in daglicht moeten zijn verbeterd door het  Super IPS+ display. Daarnaast heeft hij nagenoeg dezelfde specificaties zoals de Prime, maar dan zonder de GPS en Wifi problemen, omdat zij hier het design op hebben aangepast.

De Asus Transformer Pad Infinity zal vanaf 619 euro te koop zijn, dit is dan de 64GB versie zonder dock. Voor 100 euro extra heb je het keyboarddock er bij.

[ad]

Asus Transformer Infinity

bron: Facebook

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter