Daar zijn ze: Windows 8 tablets!

Acer was vandaag de eerste die hun Windows 8 tablets toonde

De dag voor de Computex (electronica beurs) zijn er al veel tablets naar buiten gekomen. Windows 8 tablets om precies te zijn! Ik zelf verheug mij toch op Windows 8 en alles er om heen, dus dit wordt een interessante week, want meerdere fabrikanten zullen hun Windows 8 tablet gaan tonen. Vandaag deden Acer, Asus, Viewsonic en MSI dit al, maar ik verwacht toch nog wel meer deze week. Ik zal ieder merk in een aparte post behandelen en ik begin dus met Acer.

Acer heeft twee Windows 8 tablets getoond. De Acer Iconia W510 en de W700, beide tablet hebben een x86 processor, dus zij krijgen gewoon Windows 8 en geen Windows RT. Hierdoor zullen de tablets ook niet goedkoop worden, maar dan krijg je wel een ‘volwaardige Windows 8 versie’.

De Acer Iconia W510

Doordat de toevoeging 510 er bij staat kan je wel stellen dat dit een tablet is die veel vergelijkingen heeft met de A510 de android versie. Echter heeft Acer bij beide tablet toch naast Windows 8 een extra toevoeging gedaan. De W510 is een 10.1 inch tablet met een IPS display. Verder zou hij een batterijduur van 18 uur hebben en heeft hij als bijzondere toevoeging een keyboarddock, zoals we dat bij de Asus Transformers gewend zijn. Echter heeft deze dock een extra toevoeging, want deze kan je namelijk in twee standen gebruiken. De standaard manier om te tikken en een presentatie stand, zodat je hem voor presentaties kan gebruiken. Zie de korte video hieronder over hoe dat er dan in de praktijk uit ziet.

De Acer Iconia W700

De W700 is niet alleen groter dan de W510, hij heeft ook nog een bijzondere dock. De W700 is een 11.6 inch talbet met een Full HD beeldscherm. Daarnaast heeft hij zoals gezegd een dock waarin je hem kan klikken. Ik weet nog niet wat ik er van vind, maar mijn eerste indruk is dat ik het niet mooi vind. Hij lijk half af en wat mij betreft sluit het niet perfect aan op het design van de tablet, maargoed meningen zijn er om te verschillen… . Verder beschikt de W700 over 3x USB 3.0 poorten en dat is dan natuurlijk wel weer interessant. Zie in de video hieronder hoe hij eruit ziet en met name de dock.
[ad]

[ad]

bron: Netbooknews

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Windows 8 gelanceerd op 26 oktober -

    |

    […] zijn er inmiddels wel al aardig wat getoond, met name op de Computex 2012. Acer Iconia zal naar alle waarschijnlijkheid een van de eerste zijn. Volgens tabletblog (duitse […]

    Reply

Laat een reactie achter

anitakulookmovietheflixerlookmovieMangaFirelookmovietheflixerlookmovietheflixerMangaFireMangaFireanitakutheflixeranitakutheflixerMangaFireMangaFireanixMangaFiresflixtheflixeranitakutheflixersflixanitakusflixlookmovieanitakuMangaFiresflixsoaptodaysoaptodayzoroxzoroxtheflixertheflixerwatchserieshdwatchserieshdheymoviesheymovieshdtodaytvhdtodaytvanitakuanitakusoap2daysoap2dayupmoviesupmoviesvumoovumoowatch movies online, hdtodaytv, Float (2024), watch tv shows online, latest tv shows free,