Google is mogelijk ook bezig met de Nexus 10 tablet

Het gerucht gaat dat Google ook bezig is met een 10 inch versie van de Nexus

Wederom is het digitimes die een gerucht de wereld in brengt. Nou hebben ze niet altijd gelijk, maar waar rook is, is vuur, laten we maar zeggen. Google komt dus met een Nexus 10.

Zij hebben uit bronnen vernomen dat Google ook al bezig is met het bestellen van 10 inch displays bij fabrikanten en leveranciers. Verder is er nog niets bekend over een 10 inch versie van Google zelf. Daar is nog nooit over gepraat door Google. Uiteraard sluit ik niet uit dat Google bezig is met een 10 inch versie van de Nexus. Zij hebben immers grote verwachtingen van de Nexus 7. Echter hoop ik dat zij de focus leggen op het wereldwijd verspreiden van de Nexus 7, die in eerste instantie alleen maar in de landen (Amerika, Canada, UK en nog een paar) waar de Play Store al optimaal werkt. Ik hoop niet dat Google de fout zal maken om eerste de energie te steken in een 10 inch tablet, maar ik kan mij niet voorstellen dat zij het in die volgorde zullen doen.

Wat mij betreft dus nog verre toekomst muziek, maar uiteraard niet onmogelijk dat Google met een Nexus 10 komt, dit zal ook van het succes van de Nexus 7 afhangen, terwijl die eigenljik niet met elkaar te vergelijken zijn. De Nexus 7 is namelijk als concurrentie van de Amazon Kindle Fire op de markt gezet. Als men een Nexus 10 op de markt zou willen brengen, zou het een concurrent van de iPad moeten worden en dan heb je het toch over een ander kaliber…

[ad]

 

bron: Digitimes

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter