iOS 6 zal morgen gepresenteerd worden door Apple

Er gingen al een hoop geruchten dat iOS 6 binnenkort zal verschijnen

Echter is dit gerucht inmiddels bevestigd door spandoeken van Apple zelf. Morgen (maandag 11 juni) is er een keynote van Apple op de WWDC 2012. Daar zijn inmiddels reclameposter opgehangen waarop iOS 6 afgebeeld staat. Zie de foto hieronder, je ziet ook gelijk het nieuwe logo van iOS. Verder zijn er nog meer verwachtingen voor morgen, maar zoals altijd weet niemand hoe en wat,

Door de posters is het natuurlijk zeker dat iOS 6 morgen gepresenteerd zal worden, maar een hoop Apple websites hebben geschreven waar zij nog meer op hopen, zoals de iPhone 5 (lijkt mij niet), nieuwe Macbooks, iTV en nog veel meer van zulke dingen. Wat het precies gaat worden is nog even afwachten. Inmiddels is er via via ontdekt dat iOs 6 naar alle waarschijnlijkheid niet ondersteund zal worden op de 1ste generatie iPad’s, wat natuurlijk voor die eigenaren jammer is.

Men verwacht de iOS 6 toch een aantal nieuwe dingen gaat brengen waaronder een stoor-me-niet-optie, facebook intergratie, Siri voor iPad en mogelijk live (app)icons. Dit zijn toch leuke toevoegingen, niet groots maar wel interessant. Ik verwacht dat het niet lang zal duren voor de iOS 6 ook daadwerkelijk gereleased zal worden, want Apple wacht normaal gesproken niet zolang met lanceren nadat ze iets hebben aangekondigd. De keynote zal morgenavond (in Nederland) worden gehouden.

[ad]

 

bron: 9to5mac

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter