Vanavond live de Keynote van Apple volgen op de WWDC 2012?

Written by Nathan Okkerse on. Posted in verslag

wwdc2012-june-11-15
delenFacebook1Twitter1Google+2Pinterest0

Ik heb hier onder even een overzicht gemaakt hoe ik het vanavond bekijk

Vanavond om 19:00 uur Nederlandse tijd is het weer zo ver een keynote van Tim Cook over de nieuwste plannen van Apple. Kortom de hele wereld kijkt hier weer naar uit. Daarom zal ook de halve wereld hier over gaan bloggen. Ik zelf probeer maar een aantal bloggers bij te houden, want daar verwacht ik toch het duidelijkst en het snelst het laatste nieuws te krijgen. Zie hieronder mijn overzicht:

Live Blog

Er zijn heel veel Live blogs vanavond, dat is namelijk traditie. Ik zelf hou echter maar 2 live blogs bij en 1 video stream. Ik vind het leuk om een Nederlandse videostream te volgen namelijk die van onemorething.nl, dit kan op onemorething.nl/live. Zij proberen ook alles bij te houden en houden je via video gelijk op de hoogte van hun bevindingen.

Daarnaast hou ik twee amerikaanse website bij, en dit zijn gelijk de grootste twee, namelijk Engadget en The Verge. Zij zitten er altijd dicht boven op met de juiste informatie, daarom vind ik het niet nodig om nog andere site bij te houden.

Engadget volg je op : http://www.engadget.com/2012/06/11/apple-wwdc-2012-liveblog/

en

The Verge volg je op: http://live.theverge.com/wwdc-2012-live-blog/

tot slot vind ik het ook leuk om op mijn iPad Twitter te volgen. Je kan dit op verschillende manieren doen, maar ik doe het altijd op de meest simpele manier, namelijk gewoon met een zoekvraag: #WWDC. Dan krijg je ook wel een hoop troep, maar hier lees je vaak ook grappig reacties en eventueel foto’s.

op Twitter volg je dus #WWDC: https://twitter.com/#!/search/realtime/%23wwdc

Veel plezier vanavond en ik ben benieuwd wat Apple ons gaat brengen!

Labels:

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan en ik schrijf sinds januari 2011 over tablets en apps. Ik schrijf gewoon in 'houtjetouwtje' nederlands zodat iedereen het begrijpt. Daarnaast schrijf ik over alles wat los en vast zit aan tablets, omdat ik dit simpel weg gewoon de ultieme gadget vind waar ik geen genoeg van kan krijgen.

Laat een reactie achter

opmerkingen?

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u tabletsadvies? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email

via de email op de hoogte blijven?

bekijk ons overzicht per maand