Volgende week worden eerste Windows 8 tablets getoond

Written by Nathan Okkerse on. Posted in windows 8

windows 8 tablet
delenFacebook2Twitter1Google+3Pinterest0

Asus, Toshiba en Acer komen op Computex met hun eerste Windows 8 tablets

Als we bronnen van Bloomberg mogen geloven, zullen de drie fabrikanten volgende week met hun eerste Windows 8 tablets op een beurs staan. De computex is een electronica beurs die volgende week in Azie plaats vind. 

Asus en Toshiba zouden beide voor het eerste een ARM Windows 8 tablet tonen. Dit zijn dus tablets die de versie Windows RT zullen krijgen. Acer kiest voor een x86 versie en zal dus Windows 8 krijgen. Het is dus eindelijk zo ver dat we de Windows 8 tablets in levende lijve gaan zien, voorlopig waren het alleen nog maar prototypes voor ontwikkelaars. Echter lekte er vorige week wel al een foto van een Dell tablet en Asus heeft van de week al een aantal teasers vrijgegeven waarin ook aangegeven wordt dat zij met een Windows 8 tablet komen. Opmerkelijk aan dat nieuws was dat zij mogelijk een tablet gaan uitbrengen in combinatie van Windows 8 (in principe dus Windows RT) en android. Volgende  week is dus een week om naar uit te kijken.

bron: Bloomberg

Labels:

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan en ik schrijf sinds januari 2011 over tablets en apps. Ik schrijf gewoon in 'houtjetouwtje' nederlands zodat iedereen het begrijpt. Daarnaast schrijf ik over alles wat los en vast zit aan tablets, omdat ik dit simpel weg gewoon de ultieme gadget vind waar ik geen genoeg van kan krijgen.

Laat een reactie achter

opmerkingen?

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u tabletsadvies? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email

via de email op de hoogte blijven?

bekijk ons overzicht per maand