Concept voor de Microsoft Surface Windows Phone

Als de Surface Phone er zo uit gaat zien, wil ik hem zeker hebben

Jonas Daehnert maakte een concept voor de Mircosof Surface Phone en ik ben enthousiast als ik naar zijn plaatjes kijk. De verwachting en de geruchten doen de ronde dat Microsoft inderdaad weleens met een Surface Phone op de markt zal komen.Misschien dat dit maanden geleden nog een hele rare gedachte was, want maar weinig mensen hadden verwacht dat Microsoft daadwerkelijk met hun eigen Windows 8 tablet op de markt zou komen. Maar Microsoft heeft dit heel goed geheim kunnen houden tot enkele weken geleden en zij deden de wereld verrassen met hun Surface tablet. Nu ineens verwacht iedereen dat zij ook met een eigen Windows Phone zullen komen, de Surface Phone. Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit ook verwacht van Microsoft. Of dit echt gaat gebeuren zullen we binnen de komende maanden uit vinden. Als de Surface Phone komt, zal hij zeker rondom het release van Windows 8 en Windows RT bekend worden gemaakt en hopelijk worden verscheept rond de datum dat Windows Phone 8 komt.

Uiteraard hou ik dit in de gaten en mocht ik nieuwe geruchten of nieuws horen, zal ik daar uiteraard over posten. Voorlopig dit concept van Jonas, wat er veel belovend uit ziet en nu maar hopen dat Microsoft mee kijkt of Jonas stiekem meer weet dan wij….

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

sflixlookmovieMangaFirelookmovieMangaFireanixMangaFiretheflixerMangaFiresflixsflixanixtheflixeranitakusflixlookmovieanitakutheflixerlookmoviesflixanixlookmovieanitakulookmovieanixMangaFireMangaFireanitakulookmovieMangaFireaniwaveaniwaveflixifyflixifywatchseriesonlinewatchseriesonlinesoap2daysoap2daywatch animewatch animefmoviesfmoviessoaptodaysoaptodayyeahmoviesyeahmoviessflixsflixwatchseriestvwatchseriestvwatch movies online, American Dreamer (2024), free online movies, Neneh Superstar (2023), theflixer,