Covers voor de Nexus 7

Kleurijke covers voor de Google Nexus 7

Asus liet alvast een aantal mooie foto’s zien van de nieuwste Google Nexus 7 tablet. Google maakte deze tablet in samenwerking met Asus, dus vandaar. De meest opvallende foto die zij uploaden op facebook was er een met covers er op.

Ik lees regelmatig dat men vind dat Google alles na doet wat andere doen, uiteraard zijn dit dikwijls Apple gebruikers die dat roepen, maar we moeten natuurlijk nooit vergeten dat Google toch zelf ook een hoop dingen heeft ontwikkeld en vooruitstrevend is geweest in vele opzichte, maar goed terug naar de covers. Als ik naar de foto van de covers kijk valt mij 1 ding in ieder geval op. Het zijn felle kleuren die lijken op de kleuren die Microsoft wil gebruiken voor hun Touch Covers, dus ik hoor mensen al weer roepen dat zij het gejat hebben, maar dat is dan niet helemala waar. Het lijkt er namelijk op dat deze covers geen toetsenbord functie hebben en dat hebben die van Mircosoft wel…

Wanneer komt de Nexus 7 naar Nederland?

In mijn mailbox krijg ik regelmatig de vraag wanneer de Nexus 7 tablet in Nederland wordt verwacht. Dit is lastig te zeggen en eigenlijk heeft nog niemand er iets zinvols over geroepen. Volgens Bright zou een medewerker van Asus tegen hen hebben verklaard dat de NExus 7 ‘waarschijnlijk in september’  in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Mocht dit het geval zijn dan zou hij voor 249 euro met 16gb geheugen op de markt komen, ga ik van uit. Het is nog niet zeker of hij ook alle toegang krijgt tot de Play store zoals in Amerika, maar dat is even afwachten. Officieel heeft Google of Asus nog niets gezegd over een release in Nederland….

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter