De Google Nexus 7 16gb is al uitverkocht

De Nexus 7 16GB is populair en is inmiddels al uitverkocht

De Nexus 7 16gb is nagenoeg uitverkocht. Er is veel vraag naar de Nexus 7 en met name de 16Gb versie. Asus is inmiddels de productie aan het opvoeren.

Google heeft inmiddels de verkoop van de Nexus 7 16Gb in de Play Store stilgezet, want de vraag naar de tablet kunnen ze niet aan. De Nexus 7 met 8Gb opslag is minder populair en die verkoopt Google nog wel via hun eigen Play Store. De 8Gb is dan ook nergens anders te koop dan bij Google zelf. De winkelketens in Amerika en de UK die de 16Gb versie verkopen, zijn inmiddels door hun voorraad heen. Op zich bijzonder dat het nu al uitverkocht is, of je hebt dan geen vertrouwen in je product, zodat je er niet te veel maakt of het is gewoon marketingtactiek. The Guardian legt het uit dat Google zich verkeken heeft op de populariteit van de 16Gb, zij hadden kennelijk verwacht dat de 8Gb beter zou lopen..

Asus is in ieder geval bezig met het opvoeren van de productie. Wanneer de nieuwe stock met Nexus 7 16gb versies in de winkels ligt is nog niet bekend, maar dat duurt meestal wel een paar weken. Ik hoop dat de verkoop in Amerika en de UK geen invloed hebben op de voorraden in Nederland, maar ik ga er vanuit dat die al (bijna) op een schip staan. Echter het verleden leert ook wel dat als er elders vertraging is of problemen met de voorraden zijn, dan krijgen we daar in Nederland ook last van, maar misschien ben ik dan te (realistisch) negatief!

[ad]

bron: TheGuardian

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

MangaFireanitakusflixMangaFiretheflixerMangaFiresflixtheflixertheflixerlookmoviesflixanitakulookmovieanixtheflixerlookmoviesflixanixanitakuMangaFireMangaFiretheflixeranitakulookmovieMangaFiretheflixerMangaFiresflixanixsflixanimesugeanimesugewatchfreemovieswatchfreemoviesflixtorflixtorsflixsflixmyflixermyflixerzoroxzoroxfmoviesfmovies123moviesfree123moviesfreewatchseriestvwatchseriestvsoaptodaysoaptodayanime Bungo Stray Dogs, watch anime, zorox, anime The Vexations of a Shut-In Vampire Princess,