De Google Nexus 7 komt in eind september in Nederland

Verschillende bronnen geven deze releasdatum aan in Nederland van de Nexus 7

Inmiddels is de Nexus 7 al enkele weken te bestellen in Amerika. Nederland laat voorlopig nog even op zich wachten. Waar komt dit door? ik denk dat Google er nog niet helemaal uit is.

Google biedt de 8Gb versie in Amerika aan via de Play Store en de 16Gb zal verkocht gaan worden bij de retailers. Hier ligt volgens mij ook gelijk het probleem, want de Google Play Store werkt hier nog niet volledig. De apps kunnen we natuurlijk al downloaden, maar de andere mogelijkheden van het content, zoals hardware, boeken, muziek is nog niet beschikbaar bij ons. Ik heb het idee dat Google nog moet beslissen of zij de Play Store volledig willen inrichten in Nederland of toch alvast maar de Nexus 7 te verkopen. Het lijkt er op dat Google nog geen beslissing heeft genomen en nu een beetje in het midden schippert.

In ieder geval melden bronnen dat de Google Nexus 7 vanaf einde september, begin oktober in Nederland verkrijgbaar zal moeten zijn. Het zou dan om de 16Gb versie gaan en hij zal voor 250 euro te koop zijn bij retailers. Het is nog niet bekend of Google ook de 8GB versie hier gaat aanbieden. Ik denk dat, dat af zal hangen of het content al volledig in werking is op dat moment in de Benelux.

[ad]

Bronnen: Bright en Standaard

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Google Nexus 7 1 september in Europa -

    |

    […] Het zou goed kunnen dat men dan bekend maakt wanneer de Nexus 7 in heel Europa verkrijgbaar is. Eerdere geruchten hadden het over eind september, wie weet is het naar voren geschoven (zou wel voor het eerst […]

    Reply

Laat een reactie achter