Enkele fabrikanten komen dit jaar nog met Windows RT tablets

Slechts 4 fabrikanten komen met Windows RT tablets in 2012

Microsoft is voorzichtig geweest met hun toestemming  Asus, Lenovo, Samsung en Toshiba komen in 2012 nog met Windows RT tablets, de rest volgt pas volgend jaar.

Dit nieuws kwam vandaag naar buiten via China Times. Zij gaven aan dat Microsoft slechts de bovenstaande vier fabrikanten toestemming hebben gegeven om Windows RT tablets uit te geven. De rest volgt pas na januari 2013. Op zich jammer voor ons consumenten en wellicht ook voor Microsoft want de tijd tikt door. Ik kan mij wel voorstellen waarom zij het doen. Zij willen natuurlijk hun belangrijke partners voorrang geven, maar of het handig is vraag ik mij af. Als je bijvoorbeeld Huawei neemt, dat is toch een grote jongen in Azie, maar staat niet op het lijstje. Als men dan toch voor een Huawei tablet zou willen gaan, kopen ze de android versie, die wel dit jaar nog uitkomt (de MediaPad 10 FHD).

Kortom helaas zullen we weer moeten wachten, aan de andere kant verwacht ik van deze vier namen wel de beste Windows RT tablets, dus dan zouden we eigenlijk niets missen en dit jaar nog een goede Windows RT tablet in onze handen kunnen hebben, naast de Surface tablet dan…

[ad]

bron: Microsoft nieuws

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter