Impressie van Twitter voor Windows 8

Er is nu een versie van MetroTwit beschikbaar voor Windows 8 Preview

Voor de mensen die al wat aan het rommelen zijn met Windows 8 is dit een leuke app om te proberen. Voor de rest is het alvast een impressie van hoe een app er in Windows 8 uit zal zien, in dit geval een Twitter app..

Er is een app, genaamd MetroTwit is beschikbaar geworden voor de gebruikers van de Windows 8 Preview. Op zich zitten alle opties van Twitter in de app die je zou verwachten, maar dan geheel in Metro Style. Ik ben inmiddels al aardig fan van vierkantjes en rechthoeken. Bekijk de video en de foto’s hieronder voor de impressie. Als je de app wilt downloaden kan dat gewoon op de marketplace van Microsoft, klik hier.

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

theflixersflixMangaFiresflixtheflixerMangaFiretheflixeranitakulookmovielookmovietheflixeranitakutheflixeranitakuanitakuanixanixMangaFiretheflixerlookmovieanixtheflixersflixMangaFireanixtheflixerMangaFiretheflixeranitakutheflixerhuratvhuratvmyflixermyflixeraniwaveaniwaveheymoviesheymovieswatchserieshdwatchserieshdflixtorflixtorwatchseriestvwatchseriestv123moviesfree123moviesfreeanixanixflixifyflixifylatest movies free, The Buccaneers (2023), watch movies online, Mashle: Magic and Muscles (2023), watchseriesonline,