Mini iPad, zelfs New York Times denkt dat hij komt

De geruchtenmachine is in volle gang over een Mini iPad

Ik lees veel blogs over de hele wereld en iedereen overspoelt het web met de geruchten over een Mini iPad. Echter een van de grootste nieuws site verwacht ook een Mini iPad en zij zitten er nagenoeg nooit naast.

De New York Times schrijft over de Mini iPad. Zij verwachten dat hij dit jaar nog aangekondigd gaat worden. Daarnaast vergelijken zij de strategie van Apple met de Mini iPad met de iPod Shuffle. Die lanceerde Apple na de iPod voor 49 dollar waardoor hij voor iedereen betaalbaar werd. Als Apple dit ook met de iPad gaat doen, zal hun marktaandeel weleens hetzelfde kunnen blijven of zelfs nog groter worden. Ik bedoel als men een mini iPad voor 249 dollar zouden gaan verkopen, dan zouden toch een hoop ‘normale consumenten’  voor deze optie kiezen, want iPad heeft nou eenmaal de grootste naam en aantrekkingkracht.

De Mini iPad zou een 7.85 inch tablet moeten worden zonder Retina Display. Het blijft afwachten of hij er echt komt, want Apple geeft geen commentaar. Maar zoals altijd waar veel rook is, is toch echt ergens vuur.

[ad]

bron: NYT

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

lookmovieanitakusflixanitakuMangaFireanitakulookmovieanitakuanixtheflixerMangaFiretheflixerMangaFiresflixanitakutheflixeranixlookmovieMangaFirelookmovieanitakuanixsflixanixsflixanitakuanixMangaFireMangaFireanixmyflixermyflixeryeahmoviesyeahmoviesseriesonlineseriesonlinewatch animewatch animeanimesugeanimesugesoap2daysoap2dayflixtorflixtorprimewireprimewiresflixsflixaniwaveaniwavewatch tv shows online, myflixer, watch movies online, Run the Burbs (2023), free online movies sites,