Veel veranderingen met Nokia Drive 3.0

De handleiding van Nokia Drive 3.0 voorspelt veel goeds

Het is nog niet zo lang geleden dat Nokia met de update naar Nokia Drive 2.0. Hier waren al een aantal veranderingen die de app een beetje meer aankleed. Nokia Drive 3.0 krijgt veel meer opties.

Zo zal er live verkeersinformatie worden toegevoegd en kan je jouw vaste routes in stellen. Deze routes kan je weer als live tile op je startscherm zetten. Vervolgens als je deze routes aan klikt zal de app checken of er vertragingen zijn op jouw route, op de alternatieve routes of aangeven als er helemaal geen vertraging is.

Daarnaast krijg je de optie om jouw 3d kaart om te zetten in 2d als je dat prettiger vind en zal Nokia Drive 3.0 automatisch veranderen tussen dag en nacht-modus. Verder kan je dit allemaal ook naar eigen wens instellen. De snelheidswaarschuwingen en offline nagiveren, wat allebei bij de update naar drive 2.0 werden doorgevoerd, blijven allebei gewoon werken.

De bedoeling is dat alle Nokia’s nog voor de herst allemaal de update hebben gehad en dat iedere Windows Phone 8 zal beschikken over Nokia Drive 3.0

Zelf de handleiding lezen? dat kan hier…

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter