Gratis tas en hoofdtelefoon bij Asus Transformer 300

Een gratis Back to school pakket ter waarde van 79,99 euro

Bij Paradigit krijgt u nu bij aanschaf van een Asus Transformer Pad 300 (lite) een pakket met laptoptas en hoofdtelefoon kado. Let wel… op = op

Ik krijg regelmatig de vraag van scholieren welke tablet zij het beste voor school aan kunnen schaffen. Ik raad in ieder geval dan altijd een tablet aan met een goede keyboarddock. Als het budget wat laag is dan adviseer ik ook weleens de Asus Transformer Pad 300, ook wel de Transformer Lite genoemd. Op zich heeft deze tablet alles te bieden wat Asus met hun Transformer tablets te bieden heeft, alleen dan wel met mindere kwaliteit, simpel weg om dat hij het goedkoopste is van de Transformers. De Transformer Lite is met dock te koop vanaf 477 euro., zonder dockis hij 100 euro goedkoper.

Deze leuke actie bij Paradigit wilde ik u niet onthouden. Zeker voor scholieren of studenten die een tablet voor school willen gebruiken is dit een optie. Je krijgt er in ieder geval een mooi laptoptas bij kado waar de tablet in past en een hoofdtelefoon die je kan gebruiken om muziek te luisteren onderweg of tijdens de studie.

Ga hier naar de actie pagina van Paradigit voor meer informatie..

[ad]

Asus transformer lite actie pakket

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter