iDeaPad Yoga

Lenovo IdeaPad Yoga krijgt Windows RT

De Lenovo ideaPad Yoga krijgt Windows RT

De IdeaPad Yoga is een bijzondere tablet. Het is namelijk een laptop met twee schermen waarvan degene op de achterzijde als tablet te gebruiken is.De Lenovo IdeaPad Yoga zagen we voor het eerst op de CES2012 begin dit jaar. Een zeer bijzonder geval natuurlijk met twee apparaten in 1. Het laatste nieuws over deze tablet is dat de Yoga ook een Windows RT versie krijgt en dat deze rond de releasedatum van Windows 8, 26 oktober, op de markt zal komen. Helaas gingen er eerder al geruchten dat hij niet goedkoop zou worden, rond de 1400 euro werd er gezegd. Het is te hopen dat dit nog bijgesteld word, uiteraard naar beneden. Deze geruchten gingen overigens wel over de x86 versie met Windows 8 Pro. (bron:Theverge)

meer weten over de Lenovo IdeaPad Yoga? kijk dan hier

[ad]

Meerdere merken mogen als eerste Windows RT tablet uitbrengen

Naast Lenovo hebben er meer merken de toestemming van Microsoft gekregen om dit jaar nog Windows RT tablets uit te brengen. Dit gaat om Dell, Samsung en Asus. De grootste twee afwezigen zijn Acer en Toshiba, zou dat zo zijn omdat Acer een grote mond heeft gehad?

De tablets zullen ongeveer deze specificaties krijgen. De tablets moeten 8,35 mm tot 15.36 mm dik zijn, 520 gram tot 1.2 kilo zwaar zijn, USB, Wifi, Bluetooth, NFC ondersteunen en een batterijduur hebben van 13 tot 17 dagen in standby modus. Die batterijduur is natuurlijk bizar lang, want bij tablets zijn we zullen getallen niet gewend. Overigens is het ook nog interessant dat Microsoft over Windows RT devices praat, en dat Windows RT dus niet perse alleen maar op tablet beschikbaar zal worden. Tot slot is er ook nog een sheet gelekt met uitleg over de besturing van Windows RT (bron)

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter