microsoft surface tablet

Microsoft Surface tablet gaat mogelijk 199 dollar kosten

De prijs van de Surface tablets van Microsoft zijn nog steeds niet bekend

Inmiddels is de definitieve releasedatum, 26 oktober, wel bekend, maar over de prijs gaan nog steeds de raarste geruchten. Volgens bronnen van Engadget zou de tablet wel eens positief geprijsd kunnen worden, 199 dollar…

Zij hebben van een anonieme bron vernomen dat op een event bekend werd gemaakt door Microsoft dat zij van plan zijn om de Surface tablet met Windows RT in de markt  te gaan zetten voor 199 dollar. Een vergelijkbare strategie als die van Google met de Nexus 7. Eerder werd er bekend gemaakt dat de Surface RT tussen de 400 en 600 dollar zou gaan kosten, die hebben ze dus mogelijk aangepast.

Hiermee gaat Microsoft dus niet gelijk de concurrentie aan met Apple, maar zal men eerst de mensen die nog geen tablet hebben en niet veel te besteden hebben als doelgroep willen overtuigen van Windows 8/ RT. Het is inmiddels bekend dat als men op een gegeven moment voor een besturingssysteem heeft gekozen, men ook niet zo snel zal overstappen. Dit lijkt mij de slimste tactiek, want voor 500 dollar zal niet gelijk iedereen warm lopen voor een Surface tablet, maar voor 200 euro weet ik zeker dat veel meer mensen er 1 zullen kopen en daar val ik zelf ook onder..

Officieel heeft Microsoft nog niets bekend gemaakt, maar dat kan nu nooit lang meer duren, voor we het weten is het oktober..

[ad]

bron: Engagdet

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

theflixerlookmovielookmovieanixanixlookmovielookmovieanixanitakutheflixerMangaFireanitakutheflixerlookmovieMangaFireMangaFireMangaFireMangaFiretheflixeranitakusflixtheflixertheflixeranixanixMangaFirelookmovietheflixersflixlookmoviesflixsflixgogoanimegogoanimewatchfreemovieswatchfreemoviesMangaFireMangaFiresflixsflixseriesonlineseriesonlinefmoviesfmoviesyeahmoviesyeahmoviesflixtor videoflixtor videozoroxzoroxwatch anime, free anime streaming, anime Ten Thousand Worlds, anime High School DxD,