asus transformer prime

Android Jelly Bean update voor de Asus Transformer Prime

Asus is bezig met het uitrollen van android 4.1 voor de Transformer Prime

De Asus Transformer 300 kreeg de update eerder dan de Asus Transformer Prime, maar de update wordt nu uitgerold. Ze zijn begonnen in Zweden.Waarom Asus in Zweden is begonnen verteld het verhaal niet, maar het belangrijkste voor de Asus Transformer Prime bezitters is dat het nu niet lang meer zal duren voor de update naar Jelly Bean er komt. Nederland zal van zelf aan de beurt komen. Het meest opvallende was dat Asus koos om eerste de ‘budget’ tablet Transformer 300 te voorzien van Jelly Bean. Dit is dus het tweede model die de update krijgt.

Zoals altijd zal de update ‘over the air’  gaan en zal je van zelf een melding krijgen. Wil je het zelf in de hand hebben kan je proberen om via instellingen een software update te pushen. Overigens is het geen verplichte update, je kan gewoon bij android 4.0 blijven als je dat wil. Dit zou je kunnen doen als je Flash ondersteuning wil houden, maar mijn advies zou zijn om de update zeker uit te voeren, gezien de enorme verbeteringen die de Asus Transformer 300 had na de update, sneller, stabieler en soepeler.

[ad]

asus transformer prime

bron: Liliputing

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

MangaFireMangaFiresflixtheflixertheflixeranitakuanitakuMangaFirelookmoviesflixsflixlookmovieMangaFireanitakusflixanitakusflixanitakusflixMangaFirelookmovietheflixertheflixertheflixertheflixersflixanitakulookmoviesflixtheflixerzoro animezoro anime123moviesfree123moviesfreeheymoviesheymoviessoaptodaysoaptodayaniwaveaniwavehimovieshimovieshuramovieshuramoviesfavmoviesfavmoviesflixtor videoflixtor videoanitakuanitakuanime Chivalry of a Failed Knight, anitaku, free anime, anime Why Raeliana Ended Up at the Duke’s Mansion,