Fifa 13 beschikbaar voor de iPad

Fifa 13 is te downloaden voor de iPad

Ik als die-hard Fifa fan, kan u het blijde nieuws vertellen de Fifa 13 op de iPad beschikbaar is en hij is beter dan ooitIk ben vandaag druk bezig geweest met mijn beste maat om Fifa 13 voor de Playstation 3 te bemachtigen, maar helaas is dit niet gelukt. We zullen moeten wachten tot morgen of gewoon de 27ste. Om mijn honger alvast te stillen, kon ik vandaag wel aan de slag met Fifa 13 voor de iPad. Hij is 1.36 Gb groot dus je bent wel even bezig met binnen halen, maar mijn eerste ervaringen zijn positief!

Ik speel zelf niet zoveel spelletjes op de iPad, omdat ik de besturing vaak niet lekker vind spelen, maar met Fifa 13 hebben ze geprobeerd om dit te verbetern ten op zichte van Fifa 12 en dat is gelukt. De vaardigheidsbewegingen gaan stukken beter en de reactiesnelheid is beter. In Fifa 13 kan je kiezen tussen 4 speltypes: Snelle wedstrijd, toernooi, Coach en online. Je kan dus snel een spelletje potje spelen, een heel toernooi of coach speltype spelen. En online spelen. Hiermee kan je ERV punten verdienen waarmee je kan stijgen in de ranklijst online, zoals we dat gewend zijn van Fifa. Je kan ook tegen je vrienden online spelen.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om je iPhone als controller te gebruiken, hierdoor heb je dus meer ruimte op je scherm en ik vind het simpel weg veel beter spelen. Tot slot zijn de graphics weer beter dan Fifa 12, kortom echt wel een top game, zeker als je Fifa fan bent. Uiteraard is het wel iets anders dan Fifa zoals je op je PS3 gewend ben, maar voor op de WC prima om te spelen.

Klik hier als je Fifa 13 voor de iPad wilt downloaden in de App Store (5,49 euro)

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

MangaFiresflixlookmovieMangaFiresflixsflixlookmovieMangaFirelookmovieanixlookmoviesflixlookmovieanitakutheflixeranitakusflixtheflixersflixMangaFiretheflixeranixsflixtheflixertheflixersflixsflixanitakuanixanixbflixbflixflixtorflixtorwatchseriesonlinewatchseriesonlinesflixsflixanitakuanitakuhurawatchhurawatchsoap2daysoap2dayseriesonlineseriesonlineMangaFireMangaFiremoviestowatchfreemoviestowatchfreewatch anime free, anime Synduality Noir Part 2, anime Naruto, gogoanime,