Probleem met het scherm van de Asus Transformer Infinity?

Het scherm van de Asus Transformer Infinity scheurt uit zichzelf?

Op verschillende fora heb ik inmiddels gelezen dat sommige eigenaren van een Asus Transformer Infinity met een gescheurd scherm zitten. Het glas is uit zichzelf gebarsten en niet door het toedoen van de gebruiker zelf.In eerste instantie zou je dat wel denken, maar er zijn inmiddels toch al aardig wat foto’s opgedoken van verschillende Asus Transformer Infitiy tablets met een soortgelijke barst in de linkerbovenhoek van de tablet. Opmerkelijk is dat de gedupeerden allemaal hetzelfde verhaal hebben. Bij het zicht klappen van de tablet in de keyboarddock gebeurde het. Krak en een barst in de linkerboven hoek. De tablet wordt niet onbruikbaar, maar dit hoort uiteraard niet bij een apparaat van 700 euro. Asus biedt voorlopig nog geen oplossing en reparatie kosten zijn volgens een nederlandse gedupeerde 138 euro. Dit is wel bizar, zeker als je alle berichten op de fora leest.

Men heeft hele studies gedaan, hoe het kan dat de schermen barsten. Op het forum transformerforums zijn deze studie beschreven. Het zou kunnen komen door de plaatsing van de rubbertjes op het dock of doordat er aan de binnenzijde van de Infinity een loze ruimte zit aan de linker bovenkant van de tablet. Kortom een probleem wat lijkt op een hardware-issue, dus ik hoop voor de eigenaren dat Asus toch snel met een tegemoetkoming of oplossing komt.

wil je meer lezen over de problemen met het scherm van de Asus Transformer Infinity, hou dan deze fora in de gaten tweakers en transformerforums.

Zie hieronder enkele foto’s van de fora:

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

Laat een reactie achter

lookmovieanixtheflixeranixMangaFireMangaFireanitakuMangaFireanitakusflixMangaFiretheflixeranitakutheflixersflixsflixMangaFireanixMangaFireanitakusflixanitakuanitakuMangaFireanixMangaFirelookmovietheflixersflixsflixvumoovumooyeahmoviesyeahmovieshurawatchhurawatchprimewireprimewirehdtodaytvhdtodaytvlookmovielookmoviehuramovieshuramoviesmoviestowatchfreemoviestowatchfree123moviesfree123moviesfreewatchserieshdwatchserieshdConstellation (2024), Fool Me Once (2024), myflixer, free full movies, watch tv shows online,