samsung galaxy note 2

Samsung Galaxy Note 2 te bestellen in Nederland

Pre-order de Samsung Galaxy Note 2 nu

Je  kan nu de Samsung Galaxy Note 2 alvast bestellen in de pre-order bij verschillende webwinkels in Nederland. De leverdatum is ergens begin oktober..

Tussen al het iPhone 5 en S3 geweld door heeft Samsung hard gewerkt aan hun Galaxy Note 2. Deze smartphone/tablet is vanaf nu te bestellen in Nederland. In andere landen zal hij vanaf 27 september worden verscheept. Hij zal als eerste naar Duitsland gaan. Nederland en Italie zouden 1 en 2 oktober aan de beurt zijn, volgens androidheadlines. Ik heb hieronder een overzicht gemaakt waar je de Samsung Galaxy Note 2 kan bestellen in Nederland. Hij is momenteel los te koop voor 700 euro en gratis bij een abonnement.

De Samsung Galaxy Note 2 is de opvolger van de Note. Je kan hem het beste omschrijven als beter, sneller en groter. Hij heeft namelijk een display van 5.5 inch Super AMOLED display. Maar kijk even op onze Galaxy Note 2 pagina als je de laatste nieuwtjes en de specificaties wil weten. Zie hieronder nog even hands-on video over de Note 2.

[ad]

[table id=63 /]

samsung galaxy note 2

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

theflixeranitakuanixtheflixersflixMangaFireanitakutheflixersflixanitakulookmovieanitakuanixsflixtheflixerlookmoviesflixsflixanitakutheflixerMangaFiretheflixeranixsflixsflixMangaFireMangaFiretheflixerMangaFirelookmoviewatchseriestvwatchseriestvwatchseriesfreewatchseriesfreehuratvhuratvaniwaveaniwaveMangaFireMangaFirehurawatchhurawatchgomoviesgomovies123moviesfree123moviesfreefmoviesfmoviessoaptodaysoaptodayzoro anime, anime Tower of God, watch anime, anime Big Brother 2,