Belangrijke apps voor Windows 8 al klaar

Google en Skype zijn al klaar voor de lancering van Windows 8

Windows 8 zal over een paar dagen gepresenteerd gaan worden. Een van de belangrijkste punten van kritiek is beschikbare apps.

Vandaag werd er bekend dat de Skype app voor Windows 8 al klaar is. Hieronder heb ik de introductie video gezet van Skype voor Windows 8. Het is naar mijn inzien een mooi vormgegeven app met alle functionaliteiten die Skype biedt. Zoals je kan zien is Skype volledig in Metro style. Alleen mogen we dat tegenwoordig niet meer zo noemen, maar Windows 8 style. Hij oogt zeer gebruiksvriendelijk en het belangrijkste is dat hij ook op de achtergrond mee draait, zodat je altijd online bent. Hierdoor mis je dus geen enkele Skype oproep. Als krijgt namelijk rechtsboven een notificatie dat er een oproep is.

 

Google app voor Windows 8

Tevens heeft Google bekend gemaakt dat zij hun app voor Windows 8 klaar hebben. Natuurlijk heeft Google wel weer wat marktdeel te winnen, want Blackberry heeft Bing als standaard zoekmachine en de bannen met Apple zijn ook niet meer zoals ze geweest zijn met de komst van iOS 6. Helaas is er wel een kanttekening bij deze app, want hij is alleen beschikbaar voor Windows 8 en niet voor Windows RT. Dit is precies waar iedereen zo bang voor is. Het app aanbod voor Windows RT. Windows RT gebruikt Internet Explorer en als zoekmachine Bing. Zie hieronder wat plaatjes van de Google app voor Windows 8.

[ad]

bron: CNET en SKYPE

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

MangaFirelookmovieMangaFiresflixsflixlookmovieanixanitakusflixanixlookmovielookmovietheflixeranitakuMangaFireanitakusflixlookmovietheflixerMangaFiretheflixerlookmovielookmoviesflixMangaFiretheflixeranixtheflixersflixanitakuwatchseriestvwatchseriestvlookmovielookmovieflixtorflixtorsoap2daysoap2daysflixsflixprimewireprimewireflixifyflixifyzoroxzoroxmoviestowatchmoviestowatchtheflixertheflixeranime Fire Force, anime Rurouni Kenshin (2023), watch anime,