google gesture search android

Google Gesture Search snel zoeken in je tablet

Google Gesture Search is beschikbaar voor android tablets

De Google Gesture Search app is van de week beschikbaar gekomen voor android tablets. Hij was al enige tijd beschikbaar voor android smartphone. Met de app kan je snel door heel je tablet zoeken.

Google Gesture Search is zo’n app die heel handig is en je een hoop tijd scheelt. Ik heb aardig wat apps op mijn android tablet staan en ik moet toegeven dat ik geregeld moet zoeken naar een app en waar-hij-ook-al-weer stond. Met deze app kan je nu heel snel zoeken naar bijvoorbeeld een applicatie. Je opent de app en schrijft de beginletter van de naam van de app. Schrijven kan je dus gewoon met je vinger doen, je hoeft niets in te tikken. Vervolgens zoekt hij razendsnel alle applicaties en andere dingen, zoals contacten en gmail die met die letter beginnen. Eigenlijk is het gewoon een beetje de zoekfunctie die standaard in iOS zit, maar ik heb geen zin in die discussie van ‘wij zijn beter’ .

Als je de app de eerste keer opstart duurt dat wel even, afhankelijk van hoeveel troep je op je android tablet hebt staan, hij moet namelijk alles inventariseren wat er op de tablet staat. Zoals gezegd werkt hij daarna wel supersnel. De app is gratis te downloaden en zeker de moeite waar om te proberen, je moet alleen wel onthouden waar je de Google Gesture Search app dan hebt neergezet 🙂

Klik hier als je Google Gesture Search wilt downloaden in de Play Store

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter