iLost app

iLost app: vind je verloren spullen terug

iLost de gevonden-voorwerpen-bak op jouw iPhone

 

iLost is een app voor de iphone die dienst als gevondenvoorwerpenbak maar dan online. Daarnaast is er ook een website www.ilost.nl beschikbaar.

iLost is bedoeld om het gevondenvoorwerpenbakje te worden op je iPhone. Je kan er in melden dat je iets kwijt bent en vervolgens zoeken of checken eventueel iemand anders het heeft gevonden. Echter kan je ook aan de andere kant mee helpen, als je een voorwerp hebt gevonden kan je hier een foto van maken en deze uploaden naar iLost uiteraard met locatie erbij, zodat iemand vrij gemakkelijk kan zien of iemand zijn walkman heeft gevonden. Ik vind dat de makers er goed over na hebben gedacht en hierdoor is het echt een gebruiksvriendelijke app geworden met handig opties. De website is trouwens van hetzelfde soort, simpel, duidelijk en overzichtelijk.

De app en de diensten zijn allemaal gratis te gebruiken. Echter op het moment dat de verliezer contact heeft gelegd met de vinder, zal de verliezer een Matchfee moeten betalen van 3 euro en dat lijkt mij schappelijk. Hiernaast zijn er wel mogelijkheden om extra aandacht te vragen voor het voorwerp wat jij verloren bent en dat kost wel geld. Dan kom je bijvoorbeeld op het prikbord of krijgen gebruikers van de app (als zij daar toestemming voor hebben gegeven) een popup melding van jouw voorwerp zodra ze in een straal van enkele km’s komen op de plek waar jij het bent kwijt geraakt. Ik heb even zitten snuffelen in de app en wat mij opviel dat er toch een hoop dingen op werden aangeboden die gevonden zijn, ik dacht eigenlijk ” Dat doet toch geen hond!” maar kennelijk zijn er nog genoeg eerlijke mensen in Nederland.

Als ik het weer eens niet duidelijk heb uitgelegd, zou ik zeggen, bekijk het onderstaande video even en dan snap je het wel. Mocht je interesse hebben probeer de app gratis op de iPhone of ga naar de website die ik bovenaan vermeld heb. Uiteraard is de app als iPhone app ook te gebruiken op de iPad.

Klik hier als je iLost wilt downloaden in de App store (gratis)

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons