Microsoft Surface tablet

Microsoft Surface prijzen bekend!

De prijzen van de Microsoft Surface tablets aan de hoge kant

He he we weten eindelijk de prijs van de Surface tablet van Microsoft. Het heeft even mogen duren voor dat we het mochten weten, maar in Amerika is de Surface vanaf 499 dollar te koop en in Europ vanaf 479 euro.

Hierdoor zou je nog kunnen denken ‘ nou dat valt wel mee’  want ze zijn dus ongeveer net zo duur als een iPad, maar er zit wel een ‘maar’ aan. Dit is namelijk de prijs voor de Surface tablet zonder cover. Je krijgt dus alleen de Surface tablet met 32Gb opslag voor die prijs. Hierdoor mis je volgens mij het kenmerkende onderdeel van de Surface namelijk de Touch Cover of de Type Cover. Op alle video’s en reclames zie je namelijk een van deze covers. Als je een Surface met deze cover wilt hebben dan betaal je er 100 euro meer voor dus vanaf 579 euro.

Ik vind dit dus aan de hoge kant. De verwachtte prijs was rond de 400 euro met de cover inbegrepen dit is nu dus bijna 180 euro duurder en dat is wat mij betreft te veel. We zullen zien of de rest van de wereld dit ook te duur vind. Hieronder even een rijtje de versie en de prijs daar achter. Je kan naderhand ook een Touch Cover op een Type Cover kopen. De Touch Cover kost los 119 dollar los en de Type Cover kost 129 dollar los.

Verder is er nog bekend gemaakt welke landen de Surface tablet vanaf 26 oktober zullen verkopen, helaas zit Nederland hier niet bij. Nederland zit bij de landen waar later bekend gemaakt wordt wanneer de Surface tablet te verkrijgen is. In eerste instantie zal de Surface tablet verkrijgbaar zijn in Amerika, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Canada en Australië.

Surface tablet 32Gb opslag = 479 euro

Surface tablet 32Gb + Touch Cover = 579 euro

Surface tablet 64gb _ Touch cover =679 euro

Zie hieronder nog even een leuke reclame over de Surface tablet die onlangs in Amerika verscheen. Blijf op de hoogte van het laatste Microsoft Surface tablet nieuws op onze speciale pagina.

[ad]Microsoft Surface tablet

bron: TheVerge

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter