Mockup iPad mini (video)

De iPad mini al weer online verschenen

De mini iPad is nog niet uit, sterker nog hij is nog niet eens aangekondigd door Apple, maar sommige claimen hem al in de hand te hebben gehad.

We hebben al heel wat geruchten en foto’s gezien van de mini iPad, zoals ik al zei, zonder dat hij uberhaupt is aangekondigd. Nou, zou Apple natuurlijk een foutje kunnen hebben gemaakt en ergens zo’n ding rond hebben laten slingeren, maar daar geloof ik niet. Daarom kan het niet anders dan dat dit een Mockup van een Mini iPad is. Waarschijnlijk iets wat gefabriceerd is met een 3D printer. Aan de andere kant is het wel een redelijk duidelijk video, die je toch wel een beetje het idee geeft hoe een Mini iPad er uit zal gaan zien.

Ze hebben hem netjes opgebouwd aan de hand van de geruchten lijkt mij, zoals dat hij tevens met de nieuwe aansluiting verkocht zal gaan worden, overigens niet raar, want dat lijkt toch de nieuwe standaard te worden voor Apple. De verwachting is nog steeds dat Apple in Oktober Mini iPad event gaat geven, waar hij gepresenteerd zal worden, maar voorlopig zijn er nog geen uitnodigingen de deur uit, voor zover ik weet.

[ad]

bron: MobileCowboys

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter