iPad mini

Schrijf je in voor de iPad Mini of pre-order

iPad mini alleen via Apple zelf te bestellen in de pre-order

Ik sprak vandaag een sales-medewerker van iCentre. Ik zag dat bij hen online de iPad Mini vermeld stond en had hier enkele vragen over.

iCentre is een van de premium Apple Resellers van Nederland. Als je dus een iPad mini zou willen pre-orderen zou je toch denken dat dat ook bij hen kan, maar helaas. De medewerker deelde mede dat je je wel kan inschrijven zodat je op de hoogte wordt gehouden zodra hij op voorraad is. PRe-orderen zal dus niet gaan, want dat zouden ze niet mogen van Apple, aldus die medewerker.

Verder heb ik ook nog nergens gezien dat je hem kan bestellen in de pre-order, behalve bij Apple zelf. Je kan hem via Apple.com wel alvast bestellen in de pre-order. De levertijd staat op 2 weken, dus mocht je geen tijd hebben om naar de winkels te gaan op 2 november is het voorlopig alleen mogelijk om via Apple.com hem alvast te bestellen in de pre-order.

[ad]

iPad mini

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

theflixerMangaFiresflixMangaFiretheflixerMangaFirelookmoviesflixanitakusflixanitakulookmovielookmovieMangaFireanixsflixanitakutheflixertheflixersflixMangaFireanixanitakuMangaFireMangaFireanitakulookmovieanitakuanixsflixaniwaveaniwaveMangaFireMangaFiregomoviesgomoviesmyflixermyflixerhurawatchhurawatchmoviestowatchfreemoviestowatchfreewatchseriesfreewatchseriesfreeseriesonlineseriesonlineheymoviesheymovieswatchfreemovieswatchfreemoviesanime Renegade Immortal, free anime, anime Girlfriend, Girlfriend Season 2, zorox,