microsoft surface tablet

Teaser Surface tablet, wat kan je ermee?

De Microsoft Surface tablet komt er aan!

Afgelopen weken is er nagenoeg iedere dag wel iets te melden over de Microsoft Surface tablets, langzaam maar zeker wordt ik steeds enthousiaster..

Microsoft is bezig met een charme offensief voor hun Surface tablets. Logisch natuurlijk want de Surface tablets moeten een succes worden. Daarom zijn er een tal van reclames, video’s, foto’s en ludieke acties in omloop. Ze proberen de Surface zo veel mogelijk in de spotlights te zetten. Deze reclame hieronder vond ik wel een leuke om even te delen. Hierin krijg je toch aardig te zien wat Microsoft voor ogen heeft met de Surface. Ze willen echt dat dit het nieuwe speeltje wordt in de huishoudens. Wat natuurlijk opvalt is dat zij hem altijd met een van de twee cover tonen. De Type of Touch cover. Ze geven indirect aan dat de Surface eigenlijk niet zonder kan, ook in de reclame hieronder. Apart is dan wel dat hij er niet standaard bij geleverd wordt. Je kan namelijk ook versies kopen zonder een van de covers. Gisteren werd bekend dat de losse Surface tablet voor 479 euro verkocht zal gaan worden. Maar iegenlijk heb je daar niets aan zeggen ze zelf, want je hebt er een cover bij nodig.

Daarom vind ik het nog steeds raar dat de Surface tablet niet gewoon voor 479 euro verkocht wordt met de Touch Cover, nee als je dat wil moet je er weer 100 euro bijleggen. Ik ben geen salesmanager, maar ik had dat toch anders gedaan. Enfin, zie de video en nog maar een paar dagen wachten en dan zullen de eerste reviews verschijnen. Ik zal alvast verklappen dat ik hem op 25 oktober in mijn handen zal hebben tijdens een event in Amsterdam!

[ad]

microsoft surface tablet

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter