Googel Nexus 10

Nexus 10 te koop in Europa

Nexus 10 verkrijgbaar in Europa, nog niet in Nederland

Inmiddels is de Nexus 10 al weer uitverkocht, maar hij was in ieder geval verkrijgbaar in Engeland, Duitsland en Frankrijk..

De Nexus 10 is de grote broer van de Nexus 7. Hij is ditmaal gemaakt door Samsung en dat kan je ook gelijk zien aan het design. Het bijzonderste van deze tablet is dat hij op de nieuwste versie android draait en hij de hoogste pixeldichtheid heeft van dit moment.  Simpel gezegd hij is het meest Full HD van dit moment. Zelf meer dan de iPad 4.  Daarnaast heeft hij een aantrekkelijke prijs, zeker vergeleken met andere android tablets met dezelfde specificaties. Hij is vanaf 399 euro te koop voor de 16Gb versie en de 32Gb versie kost je 499 euro. Kortom een goede prijs.

Helaas lijkt het er op dat de Nexus 10 voorlopig niet naar Nederland komt. Waarom is niet helemaal duidelijk, maar wie weet verschijnt hij toch nog hier in de winkels. Zijn kleine broer, die door Asus gemaakt werd, is wel in Nederland verkrijgbaar, dus waarom die dan wel? Dat is in ieder geval een vraag waar we duidelijk antwoord op hebben gekregen van Samsung Benelux. Overigens de Nexus 7 is nog steeds moeilijk verkrijgbaar in Nederland, maar dat zal te maken hebben met de nieuwere versies die 32gb aan op slag hebben.

[ad]

Googel Nexus 10

bron: Techradar

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter