galaxy_note2

Samsung Galaxy Note 2 al 5 miljoen keer verkocht

delenShare on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+1Pin on Pinterest0

De Samsung Galaxy Note 2 5 miljoen keer over de toonbank

De Samsung Galaxy Note 2 heb ik inmiddels 2 weken in gebruik en ik vind het 1 van de betere smartphones op de markt, maar hij is wel groot. Toch blijkt er een markt voor te zijn.

De Samsung Galaxy Note 2 is inmiddels wereldwijd ongeveer 2 maanden te koop en is inmiddels wel een succes te noemen. Hij is inmiddels meer dan 5 miljoen keer verkocht. Oke, het zijn geen Galaxy S3 aantallen, maar toch is dit zeker niet slecht. De meeste bloggers en mensen-die-er-verstand-van-hebben hadden namelijk verwacht dat er een kleine doelgroep zou zijn voor zo’n grote smartphone. Echter bewees de Galaxy Note (1)  al het tegen overgestelde. De Note 2 is nog populairder.  Samsung hoopt er uiteindelijk 20 miljoen exemplaren van te verkopen. Of ze dit gaan halen is natuurlijk de vraag maar na 2 maanden zijn ze in ieder geval op de goede weg.

Inmiddels kan ik alvast verklappen dat we hard bezig zijn met het maken van een videoreview van de Samsung Galaxy Note 2 in een geheel nieuwe style. Dat is dus even afwachten nog voor jullie :)

Wil je niet wachten op mijn review en de Samsung Galaxy Note 2 willen kopen, zie hieronder waar je dat kan doen:

Bestel de Samsung Galaxy Note 2 nu bij:
Centralpoint
Algebeld
PDAshop
Castle
Dixons

[ad]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bron: Androidguys

Labels:

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan en ik schrijf sinds januari 2011 over tablets en apps. Ik schrijf gewoon in 'houtjetouwtje' nederlands zodat iedereen het begrijpt. Inmiddels schrijf ik niet alleen meer over tablets en apps. Het is breder geworden. Ik schrijf over alles wat ik interessant vind op tech gebied.. Van Final Cut Pro video bewerking tot een smartwatch

Laat een reactie achter

App nieuws

opmerkingen?

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u tabletsadvies? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Glasvezel - 300x600