samsung galaxy note 2

Samsung Galaxy Note 7 inch in de maak

Volgens geruchten werkt Samsung aan een nieuwe Galaxy Note

Dat Samsung helemaal in zet op hun tablets en smartphone met een S-pen wisten wel al, waarschijnlijk zijn ze bezig met een Samsung Galaxy Note van 7 inch..Dat Samsung altijd enorm veel verschillende soorten tablets uitbrengen wisten we al. Als je kijkt naar hoeveel modellen en versies Samsung van de Galaxy Tab heeft uitgebracht, sta je versteld hoeveel het er zijn. Hetzelfde lijkt nu te gaan gebeuren met de Galaxy Note serie. Inmiddels hebben we al een Galaxy note (1) een Galaxy Note II en een Samsung Galaxy Note 10.1. Volgens de geruchten zou hier nog een 7 inch tablet aan toegevoegd gaan worden. Men is er alleen nog niet helemaal over uit welk formaat het precies zou moeten worden een 7 of 7.7 inch tablet.

Op zich lijkt mij het een logisch verhaal dat Samsung ook met een 7 inch tablet komt. In het verleden hebben zij ook al eens een Galaxy tab 7.7 gehad en met de komst van de Nexus 7 en de iPad Mini, is het in lijn der verwachting dat Samsung dus met een 7 inch tablet komt. Hij zou dezelfde specificaties onder zijn ‘motorkap’  hebben als de Galaxy Note 2. Over resolutie en andere specificaties is nog niets bekend, maar als je fan bent van de S-pen en 10.1 te groot vind dan is het misschien een optie om nog even te wachten op deze jongen.

Het onderstaande plaatje zou moeten bewijzen dat Samsung dus bezig is met een nieuw model, maar de GT-N5100 is zeker weten een code naam. Ik verwacht dat hij gewoon Samsung Galaxy Note 7 of 7.7 zal gaan heten.

[ad]

samsung galaxy note 7

samsung galaxy note 7 ?

bron: AA

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter