Binnenkort eindelijk Surface tablets in Nederland?

We wachten nog steeds op de Surface RT in Nederland

Waarom de Surface RT tablet niet naar Nederland komt blijft voor mij een vraag, maar ik las van de week een bericht dat Microsoft bij meerdere verkooppunten de Surface gaat verkopen.

De Microsoft Surface  verkoopt nog niet echt lekker, maar volgens mij heeft dat sowieso met beschikbaarheid te maken. Als hij nergens te koop is, kan je hem ook niet verkopen. Microsoft heeft besloten om de Surface tablet nu ook via andere grote winkelketens zoals Best Buy en Staples. Ook is Microsoft van plan om in meer landen de Surface te gaan verkopen. Om welke landen het dan zou gaan werd (nog) niet verteld, maar wij hopen natuurlijk dat Nederland hier bij zit. Door dit voornemen van Microsoft wordt in ieder geval de kans vergroot dat dit gaat gebeuren. Microsoft NL weet overigens nog niets te melden over Surface tablets in Nederland, blijkt nadat ik dit heb nagevraagd.

Staples zou vanaf half december de Surface RT gaan verkopen en de Surface zal vanaf januari in ‘nieuwe’ landen te koop zijn.

Aan de andere kant is er ook bekend gemaakt dat de Surface Pro met Windows 8 Pro aan boort ook ergens rond januari op de markt zal verschijnen, ondanks het prijsverschil van een paar honderd euro, zou ik toch eerder gaan voor de Surface Pro, want zoals ik al vaker heb gezegd ik snap het nu van Windows RT nog steeds niet.

[ad]

surface windows RT

bron: TNW

Labels:

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Avatar

    Dai

    |

    Mocht iemand weten waar/wanneer deze te verkrijgen is (zelfs via import) hoor ik het graag!

    Reply

Laat een reactie achter

theflixersflixlookmoviesflixanitakutheflixerMangaFiresflixtheflixerMangaFirelookmovieanixMangaFiresflixtheflixerlookmoviesflixMangaFireanitakuanixlookmoviesflixanitakuanixsflixsflixtheflixeranitakusflixlookmovieanitakuanitakuhimovieshimovies123moviesfree123moviesfreeflixhqflixhqanixanixaniwaveaniwavesoaptodaysoaptodaygomoviesgomoviesheymoviesheymoviesfmoviesfmoviesLove Island Games (2023), watch movies online, watch tv shows online, streaming tv shows free, series online,