Eerste speculaties over de iPad Mini 2

De iPad Mini 2 komt misschien al in maart 2013?

De iPad mini 2 zou weleens eerder kunnen komen dan wij verwachten, als wij de speculanten mogen geloven. Ik hoop het eigenlijk niet.

Ik zat op CNET een stuk te lezen over dat men aan het speculeren is dat over de iPad Mini. Men verwacht dat hij misschien al in maart gepresenteerd zal worden, mede omdat dit de maand is dat Apple vaker een iPad heeft gepresenteerd.  Bij Apple geruchten is er altijd wel een kern van waarheid in de geruchten en speculaties die de ronde gaan, maar ik hoop het echt niet.

Natuurlijk heeft de iPad Mini 1 groot nadeel en dat is de resolutie/display wat mindere kwaliteit heeft dan de iPad 3 en iPad 4 en dat zouden we graag beter zien. Eerlijk gezegd ben ik meer voorstander van de Apple van ‘vroeger’. Maximaal 1x per jaar een update van een huidig apparaat en niet binnen een half jaar. Dat vind ik Samsung praktijken en ik had altijd gehoopt dat Apple hier niet aan mee zou doen, maar helaas lijkt dit nu anders. De iPad 4 kwam ongeveer 7 maanden na dat de iPad 3 werd gepresenteerd en dat is echt veelste snel. Dat bleek ook wel, want er werd heel veel geklaagd door mensen die net een iPad 3 hadden gekocht en terecht vind ik, want je kan er geen rekening mee houden dat er zo snel een update komt van je huidige apparaat. Ik bedoel 1 jaar is al snel, maar als we over maanden gaan praten wordt het eigenlijk niet te doen om up to date te blijven.

Ik hoop dus dat Apple een keuze maakt en beslist om de iPad Mini 2 nog even door te ontwikkelen en hem pas na een jaar ofzo op de markt te brengen, wie weet kunnen ze dan sommige details extra aandacht geven en proberen hem nog beter te maken dan alleen een beter display. Uiteraard denk ik dan aan batterijduur! Mijn advies: Apple neem je tijd, laat je niet opjagen! Het kan natuurlijk niet anders dat Apple naar mijn advies luistert 😉

[ad]

ipad-mini_smartcover_blue-on-white_000

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter