iPad Mini of iPad 4 kopen om te gamen?

Wat is de betere game iPad? de iPad 4 of de iPad mini?

Vraag van Floris:

Beste Digimind-medewerker,

Ik ben van Plan Om een IPad te kopen, welke weet ik nog niet. Mijn budget is wel zo dat ik de iPad 4 32gb kan kopen, maar ik vind de iPad mini ook een heel mooi toestel. Ik wil het meest op de tablet grote spellen spelen, zoals modern combat 4. Ook wil ik YouTube filmpjes erop kijken. Ik ben van plan om de iPad ongeveer 3 tot 4 à 5 uur per dag te gebruiken. Dus de vraag is of ik een iPad mini koop of een iPad 4. Wat beveelt u me aan?

Met vriendelijke groet,

Floris

Ons Tablet advies over welke iPad hij zou moeten kopen:

Deze keuze is niet gemakkelijk, maar dat wist je al :).
De iPad 4 heeft een betere processor en een Retina display, hierdoor zou je een beter game ervaringen moeten hebben, zeker bij de grotere games zoals MC4. Echter blijkt in de praktijk dat die verschil niet zo heel groot is bij veel spellen.

De iPad mini heeft natuurlijk het voordeel dat hij kleiner is, maar ook veel lichter en dunner. Hierdoor kan je hem weer langer in je handen houden zonder dat je ‘lamme armen’ krijgt.

Mijn persoonlijk voorkeur zou uitgaan naar de iPad 4, want ik vind de besturing bij veel games vaak net te veel ruimte op het scherm in beslag neemt waardoor het op de iPad mini alleen maar nog kleiner wordt (de verhouding blijft natuurlijk wel hetzelfde), daarnaast heeft hij meer rekenkracht ook voor de toekomst.

Hier een review over GTA 4 dan kan je het verschil een beetje zien

[ad]

apple-ipad-mini-gaming

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

anitakusflixsflixsflixsflixlookmovieMangaFireanitakusflixMangaFirelookmovieMangaFirelookmovieanitakutheflixerlookmovielookmoviesflixsflixsflixsflixtheflixeranixsflixanixanixlookmovieanixMangaFireanitakuwatchfreemovieswatchfreemovieshuratvhuratvvumoovumoosoap2daysoap2daylookmovielookmoviehurawatchhurawatchflixtorflixtormoviestowatchfreemoviestowatchfreeanimesugeanimesugeflixhqflixhqIo Capitano (2023), huramovies, watch movies online, Finestkind (2023), movies to watch,